aurore brun
COLLECTION
nl

Herfst-Winter 2011 2012 by Aurore Brun

De vrouw Aurore Brun is deze winter een vrouw van tegengestelden. Een working girl met een zachte elegantie. Ze zit boordevol ambitie, maar laat na haar doortocht een boodschap vol liefde achter. Deze love power toont zowel een tedere vrouw als een femme fatale.

Deze tijdloze heldin werd geïnspireerd door de vrouwelijke personages uit de serie Twin Peaks, zowel door hun sterke, doch fragile karakters als door de betoverende mode in deze hypnotiserende serie. Twin Peaks is dé cult serie van begin jaren negentig, geregisseerd en meegeschreven door David Lynch. Zijn filmische voetafdruk zit vol sterke vrouwelijke personages die een grote invloed hebben op het werk van Aurore Brun.
In de nieuwe collectie ontdekken we vleugjes van sterke zangeressen als Agnes Obel, Bat for Lashes, Ane Brun en ook nog The Raveonettes: “I love when you kiss me”.

In deze collectie vormen tegengestelde kleuren het contrast: beige vs. zwart, turkoois vs. snoepjesroze, met oudroze als verzoenend element. Accessoires in zwart en oudroze bont staan tegelijkertijd symbool voor zachtheid en macht, terwijl de kant en de transparante avondoutfits de strijd aangaan met het comfort van jersey en de strakke lijnen van wollen rokken.

aurore brun
Het is ook in de kant dat we hetzelfde contrast terugvinden, zwart en sexy voor de avond of gebroken wit en weelderig voor de bruidsjurk.
De kledinglijn werd langer, met mooie midi-rokken, die op de heupen hun ronde lijnen behouden om de mooie vrouwelijke vormen te benadrukken. We vinden zowel prachtige rugdecolletés terug, zo typerend voor de collecties van Aurore Brun, als een valselijk transparante provocatie.Of hij nu transparant is en gedragen wordt op een hele lange rok, of hij er is om de transparantie van een bruidsjurk op te vangen of een avondjurk van prachtige blote schouders voorziet, de bustier is alomtegenwoordig in deze nieuwe collectie.
Je kredietkaart, sleutels, telefoon en de tedere liefdesbrief voor je geliefde kan je kwijt in de tasjes in konijnenbont of
gewatteerde stof.©Aurore Brun, 2011